Arrangementen Varen in Alphen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Alphens Aperitief
Borrel Boot
Familiedag
Huur Boot
Business Boot
Brainwaves

6-12 personen, 45 min, incl drankje

Alphens Aperitief

Alvorens u gezellig gaat eten aan één van de vele mooie eetgelegenheden die Alphen rijk is laat u zich heerlijk rond varen door het mooie centrum over de Oude Rijn. Altijd al een keer u luxueus rond willen laten varen onder het genot van een drankje en daarna afstappen bij het door u zelf gekozen restaurant (aan het water)? Reserveer dan nu ons arrangement!

8-12 personen, 60 min, incl borrels

Borrel Boot

Het is weekend en wat is er lekkerder dan te beginnen met je vrienden op de boot met een borrel. Laat je varen door kapitein Cock(tail) door het centrum van Alphen onder het genot van een drankje en gezelligheid. Lokaliseer je vrienden en je weekend kan niet meer stuk

max 12 personen, 1+ uur, koelkast aan boord

Familiedag

Heerlijk met uw familie erop uit, de boot in met veel ruimte en eigen muziek. Op de boot is een mooi soft closing toilet aanwezig, een ruime koelkast en uiteraard zijn er reddingsvesten voor de kids beschikbaar. Geniet van de rust, het kabbelende water, en de mooie omgeving. Of het nu een paar uur is of een hele dag, heerlijk varen gaan we sowieso! U mag zelf laten weten wat uw wensen zijn. Alles is mogelijk in overleg!

max 12 personen, 1+ uur, koelkast aan boord

Huur Boot

Natuurlijk kunt u mij vanaf 1 uur afhuren en zelf invulling geven aan de dag. Drankjes en hapjes mogen zelf geregeld worden en de route en duur van de trip is ook zelf te bepalen. Voor een halve dag rekenen wij 300,- en voor andere wensen en vragen kunt u gerust contact opnemen

max 12 personen, incl borrels

Business Boot

Met de beste service op de mooiste boot kan u relatie het aan niets meer ontbreken. Laat u hem versteld staan met een heerlijk wijn arrangement, de lekkerste hapjes en vaar zo in een ontspannen sfeer door het centrum van Alphen.  

max 12 personen, rest in overleg

Brainwaves

Natuurlijk zijn er altijd vragen en andere mogelijkheden zoals het huwelijksbootje, een te gekke bachelor party, lieve babyshower of een ander te gek idee. Wij horen het graag en laat vooral uw idee niet voorbij varen!